NOVO

Maska za lice s magarećim mlijekom

Maska za lice u maramici intenzivno i dugotrajno hidratizira sve tipove kože, pogotovo suhu i umornu kožu. Njezina nježna formula pogoduje čak i osjetljivoj koži. Maska djeluje kao maramica natopljena serumom koji je obogaćen domaćim magarećim mlijekom, dvijema vrstama hijarulona i ceramidima i eteričnim uljem slatke naranče.

NOVA KOLEKCIJA

Baza najnovijih Viktoria proizvoda je 100 % domaće magareće mlijeko iz vlastitog uzgoja na imanju u selu Radučić, gdje osim farme magaraca,  uzgajamo i ekološko smilje. No magični sastojak nove Viktoria kozmetike zapravo je proces njezina nastajanja unutar zatvorenog, kontroliranog lanca, s obzirom na to da se sve događa u našem malom, ali odlično opremljenom laboratoriju.

Ovakav način proizvodnje omogućuje praćenje svih faza razvoja jednog proizvoda, pa je upravo sljedivost važan pokazatelj kvalitete i sigurnosti proizvoda, kako za zdravlje tako i za okoliš.  

O blagodatima magarećeg mlijeka već se nadaleko zna, a najpoznatija priča o magarećem mlijeku i njegovu djelovanju na kožu je ona o Kleopatri za koju se zna da je svoj svjež i mladolik izgled postizala upravo kupkama od magarećeg mlijeka.  

100% prirodna kozmetika

koristeći naše proizvode možete biti sigurni da ste na svoju kožu nanijeli potpuno prirodne elemente spojene u najbolju moguću kombinaciju.

ŠTO NUDIMO

Danas smo ponosni na to što vam možemo ponuditi liniju kozmetike Viktoria natural cosmetics koja je potpuno prirodna, od prvog listića koji zazeleni na našim poljima, do mirisnog sapuna i ljekovitih melema i emulzija u vašim rukama.
Naš uzgoj ekološkog smilja certificiran je od strane kontrolnog tijela Biotechnicon-a, a kvalitetu naših proizvoda potvrđuju svi oni koji su do sada imali priliku isprobati ih.

HR