Besplatna dostava unutar Hrvatske za sve narudžbe iznad 50€!

Linija od smilja – Akcija

Imortelle Face Serum i Imortelle Face Cream u jednom, promotivnom pakiranju po sniženoj cijeni. Apsolutni favoriti za njegu zrele i suhe kože, preporučujemo ih svima sa izraženo suhom kožom, kožom kojoj nikad nije dovoljno vlage i hrane, te onima sa zrelom kožom koji žele prevenirati ili umanjiti posljedice vremenskih uvjeta i prolaska godina.

Face Serum
Namijenjen svim tipovima kože, Imortelle Face Serum balansira prirodni pH kože, hidrira, čini nahranjenom i glatkom. Serum snažno regenerira umornu i suhu kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Također, znatno povećava elastičnost kože.

Face Cream
Intenzivno regenerira kožu lica, dubinski je hrani i hidratizira sa čistim eteričnim uljem smilja.

Zrela i suha koža je posebna. Ponekad se može steći dojam, koliko god da joj daješ, da je potrebno još. Baš zato, pažljivo biramo naše sastojke, da zadovolje i najzahtjevniju zrelu kožu. Njene potrebe za hranjivim uljima, eteričnim uljima, hidrolatima.

Eterično ulje smilja, izabrali smo da pruži dodatnu vrijednost našoj kremi.

Smilje smo u našu kremu dodali uistinu velikodušno u skladu sa standardima prirodne kozmetike, kako u obliku eteričnog ulja, tako i u obliku hidrolata. Destilacijom pretočili smo dušu smilja u kremu za zrelu kožu.

Hidrolat smilja i eterično ulje smilja, te divlja ruža, povezane su emulgatorom koji je po standardima organske kozmetike, tako da u njenom stvaranju nismo koristili štetne sastojke ili one nedozvoljene po principima organske kozmetike.
Također, naša krema nije testirana na životinjama.

Kremu preporučujemo svima sa izraženo suhom kožom, kožom kojoj nikad nije dovoljno vlage i hrane, te onima sa zrelom kožom koji žele prevenirati ili umanjiti posljedice vremenskih uvjeta i prolaska godina.

POVEZANI PROIZVODI

HR