Besplatna dostava unutar Hrvatske za sve narudžbe iznad 50€!!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Categories , Tags ,

Premium Box 1

Poklon kutija koja sadrži kremu za lice nježne i glatke teksture, a nanošenjem na lice širi citrusni miris pomiješan s cvijećem smilja i gel za tuširanje, nježnog mirisa gardenije i šumskog voća, može se koristiti i za pranje kose, a zahvaljujući magarećem mlijeku regenerira kožu, hidrira ju te čini mekom i podatnom.

25.99 (195.82 kn)

Krema za lice nježne je i glatke teksture, a nanošenjem na lice širi citrusni miris pomiješan s cvijećem smilja. Upravo će ta kombinacija ljudima svih tipova kože pomoći da započnu dan vedri i nasmijani, ali i uklone sav stres tijekom večernjih beauty rituala. Zahvaljujući dodacima aloe vere, shea maslaca i maslinova ulja, koža će biti hidrirana, nahranjena i svježa i gel za tuširanje, nježnog mirisa gardenije i šumskog voća, može se koristiti i za pranje kose, a zahvaljujući magarećem mlijeku regenerira kožu, hidrira ju te čini mekom i podatnom.

Viktoria krema za lice s magarećim mlijekom i gel za tuširanje s magarećim mlijekom su dermatološki testirani te pogodni za sve tipove kože i sve uzraste, čak i one s najosjetljivijom kožom. 

HR