fbpx

Besplatna dostava unutar Hrvatske za sve narudžbe iznad 50€!!

Kako smo počeli

Uhvaćeni u ritmu suvremenog života, u jednom trenutku smo shvatili da moramo uraditi nešto za sebe, nešto što će na nas djelovati ljekovito i pomoći nam da se lakše nosimo sa užurbanom svakodnevicom. Tako smo odlučili da na svom obiteljskom gospodarstvu u Radučiću posadimo smilje. Rad na polju umarao nam je tijela, ali je itekako odmarao dušu i malo po malo sve više nas vukao prirodi. Ciceron je davno rekao: „Ako pratimo prirodu kao vođu, nikada nećemo zalutati“ i tako, vođeni tom njegovom mišlju, od polja smo napravili plantažu, dodali nasad badema i irisa, opremili smo i registrirali laboratorij za proizvodnju kozmetike i krenuli u našu malu avanturu. Pošto već dugo živimo na relaciji Dalmacija – Italija, uzeli smo najbolje od obje kulture i obrazovali se kako bismo mogli na pravi način surađivati sa prirodom. Sektore aromaterapije, prirodne kozmetike, uzgajanja i prerade ljekovitog bilja smo sa zadovoljstvom proučavali kako u Hrvatskoj, tako i u Italiji i Francuskoj.

Što nudimo?

Danas smo ponosni na to što vam možemo ponuditi liniju kozmetike koja je potpuno prirodna, od prvog listića koji zazeleni na našim poljima, do mirisnog sapuna i ljekovitih melema i emulzija u vašim rukama. Naš uzgoj ekološkog smilja certificiran je od strane kontrolnog tijela Biotechnicon-a, a kvalitetu naših proizvoda potvrđuju svi oni koji su do sada imali priliku isprobati ih. Zbog svega toga, na pitanje ŠTO NUDIMO, odgovorićemo da vam nudimo SIGURNOST, jer koristeći naše proizvode možete biti sigurni da ste na svoju kožu nanijeli potpuno prirodne elemente spojene u najbolju moguću kombinaciju, nudimo TRUD, jer nismo birali lakši način proizvodnje, već onaj najzdraviji i, što je najvažnije od svega, nudimo LJUBAV, jer smo svaki proizvod pažljivo formulirali prvenstveno za članove svoje obitelji, a sada sve to želimo podijeliti sa vama!

Naši ciljevi

Na početku ove priče naš cilj je bio da sebi osiguramo mali „bijeg“ u prirodu, a svojoj familiji potpuno prirodne i neodoljivo mirisne proizvode za njegu kože. Sada, kada su se stvari uozbiljile, želimo dokazati da dalmatinska zemlja nije tako škrta, kako joj se često pripisuje i da, ako se prema njoj odnosite sa posebnom pažnjom i čuvenom dalmatinskom tvrdoglavošću, može pružiti itekako vrijedne plodove!

Naša vizija prirodne kozmetike

Od našeg samog početka ideja je bila da stvorimo preparate od tla, od biljke – do završnog proizvoda. Svoju ljubav i želju pretočili smo u prirodnu kozmetiku namijenjenu svim tipovima kože. Učinkovita prirodna ulja i aktivni sastojci, pažljivo probrani, najviše kvalitete, temelj su svake kreme. Jedan od osnovnih sastojaka, vječno smilje, immortelle, beremo na našoj plantaži, destiliramo, i u našem laboratoriju opremljenom po najnovijim principima pretvaramo u proizvode visoke kvalitete. Eterično ulje smilja, izabrali smo da pruži dodatnu vrijednost našim pripravcima. Mirisom uvijek u doticaju sa samom zemljom, smilje nas podsjeća odakle dolazi, i odakle i sami dolazimo, i kako je na često negostoljubivom terenu izraslo. Smilje smo u naše kreme dodali uistinu velikodušno, kako u obliku eteričnog ulja, tako i u obliku hidrolata i macerata. To luksuzno eterično ulje i hidrolat, mediteranskog podrijetla, zlatni je standard kozmetike za kožu kojoj nikad nije dovoljno vlage i hrane.

HR